Next To The Breast, Sanpedrosun'S The Best. - China Girl

Smidigt om man har stor fest

När man ska ha en större fest som bröllop eller studentfest eller liknande så kan det var väldigt smidigt om man har möjlighet att hyra buss i Stockholm så att gästerna har ett smidigt sätt att ta sig dit och hem.Annars så kan det vara lite bökigt och svårt att få så många till ett och samma ställe om det ligger inte utanför stan.

Ja när man ska ha fest så finns det mycket som man kan göra för att det ska blir så bra som möjligt och det är ju så underbart att man kan hitta på så mycket olika saker för att få lite förändring och så vidare.

Bra med nya idéer

Ja det är kul att få lite nya idéer så att det känns lite roligare och att det inte blir samma hela tiden. För det är ju alltid kul när det händer något nytt och man känner att det inte är likadant som det alltid är. Så att hyr sen buss så att alla gäster kan bli hämtade och lämnade är ju något som göra att det känna lite roligare att gå på just den festen. Frö då har man fixat så att det blir lätt att ta sig dit och sen hem och det är ju väldigt skönt. Det är ju så segt att behöva åka kommunalt hem efter en härligt fest och det kan kännas tråkigt att ta bilen om man vill ta något glad till maten och festen. Så då är det ett superbra alternativ och till stor hjälp för alla gäster.
Ja det finns många saker som man kan göra när det kommer till att göra det lite roligare för gästerna och för att underlätta lite för dom.
Så det är bara att ta till vara på dom nya idéer som finns så att det blir lite roligare.